In 2019 gaat het kennisplatform jobcreators verder als het kennisplatform passend werk. Binnen dit kennisplatform gaat het om onderwerpen als functiecreatie en jobcarving. Het kennisplatform staat open voor alle professionals die zich inzetten om passend werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt samen met Locus vormgegeven.

Data

Voor 2019 staan de volgende bijeenkomsten gepland:

Doel

Met het kennisplatform willen SBCM en Cedris de kennis en expertise over passend werk behouden, ontwikkelen en borgen. Door deel te nemen aan de bijeenkomsten van het kennisplatform:

  • vergroot je je netwerk;
  • ontwikkel je je kennis en vaardigheden;
  • deel je je eigen kennis en ervaringen met anderen;
  • doe je ervaring op in het agenderen en signaleren van veranderingen in je vakgebied.

Aanmelden

Spreekt het kennisplatform je aan? Stuur een mail naar info.sbcm@caop.nl om je aan te melden. Je ontvangt dan vóór de algemene bekendmaking van de bijeenkomst een uitnodiging en alle verslagen van de bijeenkomsten.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Wanneer je je in de twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, brengen wij € 50,- in rekening. Het is wel mogelijk om een vervanger door te geven.

Meer informatie

Lees de verslagen van eerdere bijeenkomsten:

Bijeenkomst 8 oktober 2019
Kick-off 14 mei 2019
Bijeenkomst 13 november 2018

Over de kennisplatforms

Cedris en SBCM organiseren kennisplatforms voor verschillende vakgebieden en functiegroepen om professionals de kans te geven hun expertise te vergroten en door te ontwikkelen. Andere kennisplatforms zijn: