Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen kun je als professional plezier houden in je werk, duurzaam inzetbaar blijven, of je loopbaan een nieuwe wending geven. Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt hiertoe de mogelijkheid. In het trainingsaanbod van 2021 vind je trainingen als ‘Vraaggericht coachen’, ‘Hoe motiveer ik iemand die niet wil?’ en ‘Leergang werkleider’.

Alle trainingen op een rij

Doelgroep trainingen

Diverse professionals nemen deel aan onze trainingen. Denk aan jobcoaches, werkadviseurs, casemanagers, werkleiders, accounthouders werkgeversdienstverlening, consulenten en hr-professionals. Veel van deze professionals zijn werkzaam bij sociale ondernemingen/werkbedrijven, gemeenten, WSP´s, jobcoachorganisaties en inclusieve werkgevers.

Incompanytrainingen en maatwerk

Wil je je samen met collega’s ontwikkelen op het gebied van inclusieve en sociale werkgelegenheid? Ook dat kan heel makkelijk. Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt ook de mogelijkheid de trainingen incompany uit te voeren.

Met een incompanytraining:

  • krijg je een standaardtraining voor professionals met een vergelijkbare vraag;
  • kunnen de resultaten van de training organisatiebreed worden benut;
  • trainen we op je eigen locatie. Dat bespaart je reistijd en -kosten;
  • bepalen we de lesdagen in overleg met jou.

Voor de prijs van een incompanytraining gaan we uit van een minimale groepsgrootte van 12 deelnemers, ook als er minder dan 12 deelnemers zijn. Wil je een eigen accent geven aan een standaardtraining? Maatwerk is voor een beperkt deel van de training mogelijk. Je financiert dan zelf de aanvullende ontwikkelkosten. De afgelopen jaren zien we het aantal incompanytrainingen toenemen. Voor een aantal trainingen doen we daarom geen landelijk aanbod meer, maar verzorgen we de training alleen op aanvraag.

Inschrijven

Professionals kunnen zich op de website van het Kenniscentrum individueel inschrijven voor de trainingen. Ben je geïnteresseerd in een incompany- of maatwerktraining? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@inclusiefwerkt.nl.

Nieuw: e-learnings voor professionals

Het Kenniscentrum heeft ook een aantal e-learnings voor professionals ontwikkeld. Deze korte online trainingen zijn op ieder moment en waar je maar wilt gratis te volgen. Zo ontwikkel je jezelf als professional op een laagdrempelige manier. Hieronder staan de e-learnings op een rij:

Kennisplatforms

Het Kenniscentrum organiseert naast trainingen ook kennisplatforms en een kenniskring voor professionals uit specifieke disciplines en/of beroepsgroepen:

In deze kennisplatforms doen vakgenoten systematisch nieuwe kennis op en delen zij hun ervaringen. De kennisplatforms zijn inmiddels een bekend fenomeen en worden heel goed gewaardeerd door de deelnemers. Wil je meer informatie over een kennisplatform of wil je je inschrijven? We houden je via onze nieuwsbrieven en de agenda op de hoogte van de inschrijfdata.