De helft van de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt blijft niet langer dan een jaar bij een werkgever werken. Een goede begeleiding door een naaste collega verhoogt de kans op succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk. Daarom hebben CNV Jongeren en Vilans Harrie in het leven geroepen. Harrie is de ideale collega van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor wie

Ben jij een directe collega van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wil jij de zorg dragen voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van deze collega? Dan is de training Harrie iets voor jou.

Je moet wel over bepaalde kwaliteiten beschikken. Deze kwaliteiten zitten verstopt in de naam. Harrie staan namelijk voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.

Resultaat

Met de training Harrie Helpt word je opgeleid tot een ideale collega. Wat doet Harrie voor de medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt?

  • Harrie helpt en ondersteunt op de werkvloer.
  • Harrie is het aanspreekpunt op de werkvloer.
  • Harrie is het aanspreekpunt voor de leidinggevende.

Duur

Alle trainingen duren 2 dagen.

Data

Op de website van Harrie vind je alle data van de trainingen.

Locatie

De trainingen worden gegeven in Utrecht.

Kosten

Deelname aan de open trainingen kost €450,-per persoon.

Aanmelden

Wil jij ook een Harrie worden? Schrijf je dan nu in voor de open trainingen op de website van Harrie.

Meer informatie

Lees meer over wat Harrie inhoudt

Meer informatie en concrete tips over de introductie en begeleiding van een nieuwe collega met een afstand tot de arbeidsmarkt vind je in de handreiking ‘Aan het werk met nieuwe collega’s’.

Lees de praktische tips over het begeleiden op de werkvloer van een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt in de handreiking ‘Begeleiding op de werkvloer’.