Laat posters, machines en andere dingen tot leven komen. Maak je eigen QR-code en koppel deze aan een video, website of andere informatie. Medewerkers scannen de code met hun smartphone en krijgen zo toegang tot de informatie.

In de korte informatiemodule Scan me ontdek je wat QR-codes zijn, hoe je ze kunt maken en scannen en op welke manieren je ze als organisatie kunt inzetten voor educatieve doeleinden. Met QR-codes krijgen offline producten een digitale dimensie en maak je mobiel leren op de werkplek laagdrempelig en leuk. Laat je inspireren!

Ga direct naar de gratis module Scan me

De tool is ontwikkeld in het kader van het ESF-deelproject Anders mobiel leren. Dit is onderdeel van het SBCM-project Samen aan de bal in de SW.

Andere e-learnings voor professionals

  • Schuldenproblematiek: Met deze e-learning leer je geldzorgen te herkennen en welke ondersteuning je medewerkers of cliënten kan bieden.
  • Observeren kun je leren: Met deze e-learning kun je jezelf vaardigheden aanleren die je helpen om je observatievermogen te verbeteren.
  • Werken met begeleidingskaarten: Met deze e-learning leer je hoe je begeleidingskaarten kunt inzetten als hulpmiddel bij de observatie om te komen tot een juiste begeleidingsaanpak.
  • Gebarentaal op de werkvloer: Met de e-learning Gebarentaal op de werkvloer maak je kennis met de Nederlandse gebarentaal en oefen je met de beginselen van gebaren voor op de werkvloer.