Hoe zet jij je expertise in als SW-bedrijf in een publiek-privaat regionaal (ondernemers)netwerk om samen tot meer regionale inclusieve werkgelegenheid te komen? Neem deel aan de bijeenkomst van het kennisplatform werkgeversdienstverlening op 7 oktober.

Veerkracht-model

Geanne van Arkel, associate bij AmbassadorWise en MVO manager van het jaar 2018, deelt de basisprincipes van ambassadeurschap en licht het Veerkracht-model toe. Deelnemers krijgen op die manier inzicht in hoe zij ambassadeurskracht (sociale innovatiekracht) zowel binnen als buiten de organisatie kunnen inzetten.

Slimme netwerken

Een tweede workshop gaat over de vraag: Wat gebeurt er als je ambassadeurskracht inzet in je werkgeversnetwerk? Roel Beugels, partner bij R2M, dat regionale platforms stimuleert om maatschappelijk verantwoordelijk te ondernemen, en actief betrokken bij een aantal florerende MVO-bedrijvennetwerken in Brabant en Limburg, gaat in op een aantal voorbeelden van SW-bedrijven in Limburg en Brabant die regionale (publiek-private) ondernemersnetwerken hebben opgezet en wat dat heeft opgeleverd. Daarbij focust hij zich speciaal op het netwerk van Sprinc (regio Heerlen). Een van de opbrengsten uit dit netwerk is SprincPlank dat de Cedris Waarderingsprijs 2020 heeft gewonnen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 oktober 2020 van 10.00 tot 15.00 uur en wordt georganiseerd via een geavanceerd online platform. Dit online platform biedt mogelijkheden om vooraf al met elkaar contact te leggen. In een afgeschermde en beveiligde omgeving maak je je eigen profiel aan waarmee je tijdens de bijeenkomst optimaal kennis en ervaring kunt uitwisselen en kunt netwerken met andere deelnemers en met de sprekers. Via een aantal chatrooms bieden we tijdens de pauzemomenten interessante onderwerpen aan om met elkaar in gesprek te gaan.

Meedoen?

Vul het aanmeldformulier in om je in te schrijven.