Het Kenniscentrum organiseert op 16 juni 2020 een webinar over Zakelijk Verbinden. Vooral in tijden die voor iedereen nieuw en onzeker zijn, wil je als SW-bedrijf of sociale onderneming zichtbaar, sterk en verbindend communiceren met klanten en relaties. Vooral daar waar de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in een aangepaste en veilige werkomgeving aan het werk zijn gebleven of met aanpassingen weer aan het werk kunnen gaan. Ook is het belangrijk om te weten of opdrachten afnemen of dat er juist ingespeeld kan worden op nieuwe ontwikkelingen die kansen bieden om andere werksoorten uit te voeren.

Transparante communicatie over wat je doet en verwacht, maar ook wat je nog niet weet, zorgt voor verbinding en saamhorigheid. Verbinding is essentieel in deze tijd, waarin we op een andere manier met elkaar samenwerken. We missen daardoor de non-verbale communicatie in gesprekken. Je aandacht richten blijkt essentieel, maar hoe doe je dat? Hoe verhoog je de kwaliteit van de gesprekken die je voert? Hoe kun je je zakelijk verbinden met de klanten en relaties die je nu niet meer live ontmoet? Hoe kun je jouw persoonlijke kwaliteit van spreken en luisteren aanpassen? Wat blijkt? Een online gesprek is vaak persoonlijker en de weerstand komt sneller naar boven, hoe werkt dit? Wat gebeurt er in een online gesprek en welke onderdelen missen er?

Aan de hand van eigen vraagstukken gaan we in kleine groepjes in ‘breakout rooms’ met elkaar in gesprek en komen we tot een oplossing die voor jou en je organisatie werkt. Het webinar wordt verzorgd door Suzanne Penning van de Flirtcompany.

Aanmelden

Meld je nu aan voor het webinar op 16 juni van 10.00-11.00 uur. Om voldoende ruimte te kunnen bieden aan de onderlinge interactie, hanteren we een maximum aantal deelnemers van 20. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Minimaal één week voor de bijeenkomst ontvang je een bevestigingsmail met daarin actuele informatie, een link om deel te kunnen nemen aan de meeting in Zoom en een uitleg over de werkwijze in de vorm van een instructie.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Susan van Hoegee, projectleider Cedris.
E: svanhoegee@cedris.nl
T: 06 132 454 38

Of

Arjan van der Borst, projectleider SBCM.
E: a.vanderborst@caop.nl
T: 06 205 423 58