Ook in 2020 biedt het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als jobcoach, werkadviseur, consulent of HR-professional  op het gebied van inclusieve en sociale werkgelegenheid. Het trainingsoverzicht 2020 is klaar en je kunt je vanaf nu inschrijven.

Leergang en trainingen

Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen, houd je als professional plezier in je werk, blijf je duurzaam inzetbaar of geef je je loopbaan een nieuwe wending. Gun het jezelf in 2020: doe nieuwe kennis en vaardigheden op en laat je inspireren door ervaringen van collega’s. Dat kan door een training te volgen. De keuze is ook in 2020 ruim. Naast een Leergang Werkleider zijn er trainingen over onderwerpen als ‘Vraaggericht coachen’, ‘Hoe motiveer ik iemand die niet wil?’, ‘Schuldenproblematiek aanpakken’, en ‘Functiecreatie’. Kijk in het trainingsoverzicht of er een training bij zit die jij graag wilt volgen. Je kunt individuele trainingen volgen of samen met collega’s een incompany training aanvragen.

Kennisplatforms

Het Kenniscentrum organiseert naast trainingen ook kennisplatforms en een kenniskring voor professionals uit specifieke disciplines en/of beroepsgroepen:

In deze bijeenkomsten doe je met vakgenoten systematisch nieuwe kennis op en deel  je je ervaringen. Deelnemers waarderen de kennisplatforms heel goed. Interesse? In de agenda staat welke training wanneer wordt gegeven.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor een van de individuele trainingen. Ben je geïnteresseerd in een incompany- of maatwerktraining? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@inclusiefwerkt.nl.

Bekijk het trainingsoverzicht als pdf-document.