Wat zijn de mogelijkheden van praktijkleren met een praktijkverklaring? Hoe kan het worden ingezet en wat is de meerwaarde? Voor jobcoaches, consulenten en klantmanagers die daar meer over willen weten organiseert de kenniskring jobcoaching een online bijeenkomst, op dinsdag 2 november.

Jobcoaches kunnen op verzoek zowel de werkgever als de medewerker begeleiden bij het werk. Als er sprake is van praktijkleren met de praktijkverklaring onderhoudt de jobcoach indien nodig contact met zowel het sociale netwerk als met andere professionals en instanties. Hoe dat gaat in de praktijk, is onderwerp van gesprek tijdens een online bijeenkomst van de kenniskring jobcoaching op 2 november.

Tijdens de onlinebijeenkomst vertellen inspirerende sprekers over hun eigen ervaringen met jobcoaching en praktijkleren. Onder hen Manon Janissen, jobcoach bij WerkgeversServicepunt Midden-Limburg. Mieke Wijnen, projectleider Social Return en manager MVO en Roy van Wijlick, supervisor operations WMO bij Kersten Hulpmiddelen delen hun ervaringen vanuit werkgeversperspectief. Kersten heeft op dit moment 4 praktijkverklaringen afgegeven. Tijdens de bijeenkomst krijg je bovendien allerlei concrete handvatten om toe te passen in de praktijk.

Aanmelden?

Wil je deze kennissessie bijwonen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.