In de tweede helft van 2020 verzorgt het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid diverse trainingen voor bijvoorbeeld jobcoaches, werkadviseurs, consulenten en HR-professionals. Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen, houd je als professional plezier in je werk, blijf je duurzaam inzetbaar of geef je je loopbaan een nieuwe wending. Volg bijvoorbeeld de training Cultuurproof – ‘Train de trainer’ op 2 oktober.

De training Cultuurproof – Train de trainer werd ontwikkeld door Werkzaak Rivierenland, zodat statushouders die in een bedrijf gaan werken goede ondersteuning krijgen van medewerkers en leidinggevenden. De ‘Train de trainer’ bestaat uit de training Cultuurproef plus uitleg over hoe je deze training zelf aan werkgevers kunt geven. Is dit de training voor jou? Lees meer of schrijf je in voor de training die op 2 oktober 2020 van start gaat.

Incompanytrainingen en maatwerk

Wil je je liever samen met je eigen collega’s ontwikkelen? Dat kan heel makkelijk. Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt ook trainingen bij jou op de werkvloer aan. Wil je een eigen accent geven aan een standaardtraining? Op onderdelen is maatwerk mogelijk.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Noraima Kirindongo

E: info@inclusiefwerkt.nl
T: 070 346 5847