Binnenkort starten drie trainingen van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid: de training Functiecreatie, de training Vraaggericht coachen en de leergang Werkleider. Maak gebruik van de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en meld je snel aan!

Training Functiecreatie

Hoe creëer je duurzame functies voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig het minimumloon te verdienen? Dat leer je tijdens de training Functiecreatie aan de hand van verschillende methodieken van functiecreatie, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Lees meer over de training Functiecreatie die op 10 maart 2020 van start gaat of meld je aan.

Training Vraaggericht coachen

Tijdens de training Vraaggericht coachen leer je coachen vanuit de vraag van de cliënt/medewerker en aan te sluiten bij diens mogelijkheden. Daardoor kan de cliënt de regie nemen over de eigen ontwikkeling en te behalen doelen. Je leert vanuit welk mensbeeld je communiceert en welk effect dat heeft. Geen techniek of truc, maar een benadering die bijdraagt aan een duurzame plaatsing.

Is dit de training voor jou? Schrijf je in voor de training Vraaggericht coachen die op 18 maart 2020 van start gaat.

Leergang Werkleider

Op 14 april 2020 start de eerste leergang Werkleiders. Als werkleider is je rol binnen een sociaal werkbedrijf of sociale onderneming veranderd. Je hebt aan de ene kant te maken met productiedruk en aan de andere kant met de ontwikkeling van medewerkers richting doorstroom. In de leergang voor werkleiders is er alle aandacht voor dit spanningsveld en leer je aan de nieuwe eisen te voldoen.

Lees meer over deze de leergang Werkleider of meld je aan.

Trainingsagenda Kenniscentrum

Meer weten over alle trainingen? Kijk in de agenda van het Kenniscentrum.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Noraima Kirindongo

E: info@inclusiefwerkt.nl
T: 070 346 5847