In deze crisistijd, waarin we niet de veiligheid van kantoor en de ruggespraak van onze collega’s hebben, is het meer dan nodig om waardering naar elkaar uit te spreken. Hoe blijf je vanuit de thuiswerksituatie in verbinding met collega’s en medewerkers op afstand? Hoe doe je dat met collega’s die op locatie medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden en oplossingen moeten bieden om hen in een aangepaste werkomgeving aan het werk te houden? Hoe geef je daarbij aan zowel collega’s als medewerkers om je heen de juiste erkenning en waardering? Daar gaan we met elkaar over in gesprek tijdens het webinar ‘De Kracht van Waardering’ op 11 juni.

Het krijgen van een compliment is een belangrijke drijfveer om goed te blijven presteren en geeft energie om door te blijven gaan. Je waardering uitspreken richting medewerkers geeft hen de nodige zekerheid om het noodgedwongen thuiszitten vol te houden of stimuleert hen juist door te gaan met de werkzaamheden waarbij beperkende maatregelen van kracht zijn. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de kracht van waardering belangrijker weegt dan de extrinsieke beloning van geld. Door de grondbeginselen te leren van werkelijke waardering, ontwikkel je een toolkit waar je profijt van hebt tijdens het werken en op afstand begeleiden van medewerkers: jijzelf en de mensen om jou heen. Deze toolkit ontwikkel je tijdens het webinar ‘De Kracht van Waardering’, waarbij samenwerking en waardering centraal staan. Het webinar wordt verzorgd door Suzanne Penning van de Flirtcompany.

Aanmelden

Meld je nu aan voor het webinar op 11 juni van 13.30 tot 14.30 uur. Om voldoende ruimte te kunnen bieden aan de onderlinge interactie, hanteren we een maximum aantal deelnemers van 20. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Minimaal één week voor de bijeenkomst ontvang je een bevestigingsmail met daarin actuele informatie, een link om deel te kunnen nemen en een uitleg over de werkwijze.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Susan van Hoegee, projectleider Cedris.
E: svanhoegee@cedris.nl
T: 06 132 454 38

Of

Arjan van der Borst, projectleider SBCM.
E: a.vanderborst@caop.nl
T: 06 205 423 58