Hoe maak je het verschil als je je inzet voor duurzaam werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Laat je inspireren, leer van praktijkervaringen en ontmoet collega’s op het congres ‘De Professional Centraal’ op 28 januari 2020. Hoe je met de doelgroep aan de slag kunt met een Leven Lang Ontwikkelen hoor je van Jos Sanders, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Daarna kun je in vier rondes een keuze maken uit workshops en presentaties, zoals:

  • Duurzaam aan de slag met een mbo-praktijkverklaring: Ontdek hoe je vaardigheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder mbo-diploma of -certificaat inzichtelijk kan maken voor werkgevers.
  • Medewerker met geldzorgen: Wat kun jij doen? WSP Parkstad en Kredietbank Limburg vertellen hoe zij dit aanpakken. Wijzer in Geldzaken laat zien welke praktische tools en tips er zijn voor organisaties die (meer) aandacht willen besteden aan geldzorgen van medewerkers of cliënten.
  • Motiverend coachen op de (sociale) werkplek: SW-bedrijf Amfors ontwikkelde een methodiek voor gedragsverandering en motivatieontwikkeling, gebaseerd op effectieve technieken uit de verslavingszorg en vertaalde dit naar de werkcontext.
  • De kracht van mislukken: Falen hoort bij succes. Dat weten we en toch doen we er alles aan om fouten te voorkomen. Ontdek hoe je op een ontspannen manier kunt omgaan met falen.

De dag wordt afgesloten met een vrolijke noot en een netwerkborrel.

Voor wie?

Het congres is voor professionals in de sociale en inclusieve werkgelegenheid, zoals jobcoaches, casemanagers, werkadviseurs, jobcreators, werkbegeleiders, opleidingscoördinatoren en HR-consulenten.

Praktische informatie en aanmelding

Het congres is op 28 januari 2020 in Congres- en Cultuurcentrum Antropia in Driebergen. Het programma begint om 9.30 uur; inloop vanaf 9.00 uur. De kosten bedragen € 90 (exclusief btw).

Bekijk het hele programma en meld je aan.