Op dinsdag 11 februari organiseert het Kenniscentrum een vervolgsessie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Het wordt een interactieve kennissessie over de wijzigingen die de WAB met zich meebrengt. Je gaat naar huis met concrete aandachts- en actiepunten.

Vragen bespreken

De WAB, die bedoeld is om de kloof tussen vaste en flexibele contracten te verkleinen, trad per 1 januari 2020 in werking. In het kennisplatform detacheren op 2 oktober 2019 was aandacht voor aspecten die betrekking hebben op detacheren, zoals het effect op de kostprijs en uitleg over de verhoging van het tarief. Daarnaast was er informatie over de historie in wetgeving en kwamen wijzigingen in de WAB aan de orde, zoals ketenregeling en onderbreking, ontslag, oproepovereenkomst, payrollovereenkomst en transitievergoeding. Deze bijeenkomst gaf de aanwezigen veel inzichten, maar tegelijkertijd bleek er veel behoefte aan een vervolgsessie. In de vervolgsessie van 11 februari bespreken we vragen die er zijn nu de nieuwe wet is ingegaan.

Voorbereiding

Ook deze vervolgsessie wordt ingeleid en uitgevoerd door Henriette Postma van ARTRA. Het programma wordt mede bepaald door jullie vragen en praktijkvoorbeelden. Daarom vragen we je om bij aanmelding je vraag of voorbeeld te noemen en duidelijk te omschrijven. Eventueel vragen we je om een nadere toelichting te geven tijdens de bijeenkomst.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op dinsdag 11 februari 2020 in Utrecht. Inloop is vanaf 09.30 uur, het programma start om 10.00 uur, tussendoor is er een lunch en de bijeenkomst eindigt om 15.00 uur.

Aanmelden

Interesse? Meld je dan snel aan!. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wanneer je je in de twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, kun je je laten vervangen. Anders brengen we € 50 in rekening.

Meer informatie

Heb je vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met:

Susan van Hoegee, projectleider Cedris
T: 06 13 24 54 38
E: svanhoegee@cedris.nl

Of

Arjan van der Borst, projectleider SBCM
T: 06 20 54 23 58
E: a.vanderborst@caop.nl