Hoe kun je medewerkers motiveren om ander gedrag te vertonen? Wat kan je als professional doen om een medewerker te motiveren om andere keuzes te maken? Wat werkt wel en wat werkt juist niet? Krijg inzicht in waarom mensen niet zomaar doen wat de ander zegt. Maar ook in wat wel kan helpen om de ander in beweging te krijgen. Dit komt aan bod tijdens het kennisplatform detacheren op 25 november 2020 in Utrecht.

In deze levendige en (inter)actieve workshop over motiverende gespreksvoering en gedragsverandering geeft Hilde Jans inzicht in hoe je medewerkers kunt aanzetten tot gedragsverandering. In deze workshop werkt Hilde Jans op een interactieve manier met de groep. Daarbij wisselen theorie en oefeningen elkaar voortdurend af. Ook is er ruimte voor vragen en inbreng vanuit eigen praktijksituaties. Kortom, een zeer praktijkgerichte workshop. Kenmerken van de aanpak van Hilde Jans zijn bevlogenheid, humor, een heldere kijk en inhoudelijke vakkennis. Hilde is psycholoog en houdt zich vanuit haar bedrijf Cambiamo bezig met gedragsverandering van mensen en wat daarvoor nodig is.

Meer informatie over de inhoud van het kennisplatform detacheren op 25 november.

Praktische informatie

Dit kennisplatform detacheren is een fysieke bijeenkomst op woensdag 25 november 2020 van 10.00 tot 15.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en incl. lunch in Utrecht. De locatie is zo ingericht dat we veilig kunnen samenkomen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en de verdere richtlijnen van het RIVM. Je ontvangt twee weken van tevoren een bevestiging van je deelname en aanvullende informatie over de locatie. Indien de bijeenkomst vanwege aangescherpte maatregelen niet door kan gaan, zal de bijeenkomst in zijn geheel worden verplaatst naar een nieuwe datum. Deze bijeenkomst kan niet online worden aangeboden.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier . Vanwege de beperkende maatregelen zijn we gehouden aan een maximum van 25 deelnemers. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Wanneer je jezelf in de twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, kun je je laten vervangen. Anders brengen we € 50 in rekening.