In het najaar en begin 2022 organiseert het Kenniscentrum een reeks bijeenkomsten over eigen regie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn in samenspraak met vertegenwoordigers van sociale werkbedrijven bepaald.

Sociale werkbedrijven worstelen nog wel eens met het geven van eigen regie aan hun medewerkers. Want hoe doe je dat en hoe ver ga je daarin? Medewerkers, op hun beurt, vinden het lastig om die eigen regie juist te pakken.

Waardevol en herkenbaar

Het Kenniscentrum organiseert een reeks online bijeenkomsten over dit onderwerp. De bijeenkomsten hebben elk een eigen thema en kunnen als reeks of afzonderlijk worden gevolgd. De inhoud is in overleg met professionals tot stand gekomen. Dat maakt de inhoud waardevol en herkenbaar.

De thema’s die we gaan uitdiepen zijn:

  • Hoe krijg je medewerkers nu echt aan het roer? Op het programma staat een bijeenkomst met workshops over verschillende technieken van motiverende gespreksvoering.
  • Doenvermogen: wat zijn basisvaardigheden en executieve functies en hoe krijg je mensen in de doe-stand?

Meer weten

De data en tijdstippen voor de online bijeenkomsten worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. Houd hiervoor de website van het Kenniscentrum in de gaten.