Een rekenmodel voor een faire prijs voor detacheringskosten, do’s en don’ts op arbogebied bij detacheren, en de kunst van een goed adviesgesprek. Die onderwerpen komen aan de orde op de bijeenkomst van het kennisplatform detacheren op dinsdag 11 juni 2019. Meld je aan.

John Jongenelen, Veiligheidskundige en Ergonoom, neemt de do’s en don’ts op arbogebied door bij detacheren en bespreekt welke zaken je in de praktijk kunnen helpen. Roel Korsmit van Adlasz loopt stap voor stap het rekenmodel voor detacheren met je door. Linda Admiraal, trainer bij Human Capital Group, geeft een interactieve workshop over effectieve gespreksvoering. Hoe voer je een adviesgesprek en hoe zoek je de verbinding met de opdrachtgever om succesvol te zijn?

Aanmelden

De bijeenkomst is op dinsdag 11 juni van 10 tot 14.00 uur bij Cedris in Utrecht. Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Meld je je korter dan één week van tevoren af, dan brengt SBCM € 50 no-show kosten in rekening. Het is mogelijk je te laten vervangen; geef dan de naam van je vervanger door.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Susan van Hoegee, projectleider Cedris
T: 06 13 24 54 38
E: svanhoegee@cedris.nl

Of

Arjan van der Borst, projectleider SBCM
T: 06 20 54 23 58
E: a.vanderborst@caop.nl