Wilt u deelnemen aan een workshop overtuigen met de juiste argumenten, meedenken over het gebruik van de nieuwe detacheringsovereenkomsten, detacheringstarieven en het profiel van de detacheerder? Kom dan op donderdag 28 maart 2019 naar de bijeenkomst van het kennisplatform detacheren.

Op de bijeenkomst verzorgt het opleidingsinstituut voor de flexbranche Artra een workshop ‘Argumenteren’. Dit is een onderdeel van het gesprek over de kenmerken van een goede detacheerder. Daarnaast presenteert Berenschot een transparant prijsmodel voor te leveren arbeidskracht aan de hand van een voorbeeldcalculatiemodel van het detacheringstarief. Verder worden de ervaringen met de nieuwe modellen detacheringscontracten besproken, die in december 2018 zijn geïntroduceerd. U krijgt die modellen van tevoren samen met de agenda van de bijeenkomst toegezonden.

Praktische informatie

De bijeenkomst is op donderdag 28 maart 2019 bij Cedris in Utrecht van 10.00 tot 14.00 uur en is inclusief lunch. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Bij afmelding tot een week voorafgaand aan de bijeenkomst of bij afwezigheid op de dag kunt u zich laten vervangen. Anders brengen wij € 50 in rekening.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.

Meer informatie

Hebt u vragen over het kennisplatform detacheren? Neem dan contact op met:

Susan van Hoegee, projectleider Cedris
E: svanhoegee@cedris.nl
T: 06 13 24 54 38

of

Arjan van der Borst, projectleider SBCM
E: a.vanderborst@caop.nl
T: 06 20 54 23 58