Op 14 mei 2019 vindt de eerste bijeenkomst plaats van het nieuwe kennisplatform passend werk. Tijdens de bijeenkomst worden interessante presentaties en workshops gegeven voor iedereen die bijdraagt aan passend werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De inschrijving is geopend!

Verschillende sprekers delen do’s en don’ts als het gaat om het creëren van passend werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. U krijgt een overzicht van actuele ontwikkelingen op dit gebied; zo komen  functiecreatie en praktijkleren aan de orde. Bij de workshops krijgt u inspirerende en concrete handvatten aangereikt voor uw eigen praktijk. En natuurlijk is er  voldoende gelegenheid om collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

Om zoveel mogelijk professionals op dit gebied de gelegenheid te geven kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen, hebben Cedris, Locus en SBCM voor een unieke locatie in Utrecht gekozen. De kick-off vindt plaats op dinsdag 14 mei 2019. Vanaf 12.15 uur staat de lunch voor u klaar. Na de lunch begint de middag met een korte plenaire sessie, vervolgens kunt u twee workshops volgen. Om 16.15 sluiten we de middag af met een drankje.

Voorwaarden

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, krijgen leden van Cedris en Locus voorrang. Bij afmelding tot twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst of bij afwezigheid op de dag kunt u zich laten vervangen. Anders brengen wij € 50,- in rekening.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Op een later moment kunt u zich inschrijven voor de afzonderlijke workshops, hierover ontvangt u zo spoedig mogelijk een mail als u zich heeft aangemeld.

Meer informatie

Hebt u vragen over het kennisplatform passend werk of de bijeenkomst? Neem dan contact op met:

Miranda Grootscholte, projectleider SBCM
E: m.grootscholte@caop.nl
T: 06 23 20 29 94

of

Susan van Hoegee, projectleider Cedris
E: svanhoegee@cedris.nl
T: 06 13 24 54 38