Tijdens de bijeenkomst ‘Begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid’ op 15 december 2022 gaat psychiater Ard van Oosten, tevens oprichter van ‘Werk als Medicijn’, op een interactieve manier aan de slag met het belang van bewustwording van eigen aannames als jobcoach/werkconsulent in de omgang met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ook leert Ard je tijdens de kenniskring hoe je op een andere manier (met een gespreksleidraad) het gesprek kunt aangaan en gaat hij in op het belang van ketensamenwerking.

Aanmelden

Wil jij meer te weten komen de omgang met mensen met een psychische kwetsbaarheid? Meld je dan via onderstaande button aan voor deze kenniskring op 15 december 2022. Deelname is gratis! Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met mvansliedregt@cedris.nl en/of jbraunius@cedris.nl.

Aanmelden

Praktische informatie

Wanneer: 15 december 2022
Tijd: Inloop vanaf 09:00 uur. Start van 09:30 tot 12:00 uur, met lunch na afloop.
Locatie: Quinton House in Utrecht
Voor wie: Alle beroepsgroepen van de kenniskringen; jobcoaches, detacheringsconsulenten, passend werk en werkgeversdienstverlening (van UWV, gemeenten, Sociaal ontwikkelbedrijven, werkgevers etc.).