Jezelf blijven ontwikkelen op het gebied van inclusieve en sociale werkgelegenheid, samen met je collega’s? Dat kan heel gemakkelijk. Het Kenniscentrum biedt diverse trainingen aan. Ook bij jou op de werkplek.

Ook dit najaar kan jij je verder ontwikkelen met een van de trainingen van het Kenniscentrum. Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen kun je als professional plezier houden in je werk, duurzaam inzetbaar blijven, of je loopbaan een nieuwe wending geven. Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt hiertoe de mogelijkheid, ook in de vorm van incompanytrainingen.

Met een incompanytraining:

  • haal je een gerichte training voor professionals in huis, met relevante onderwerpen op jouw praktijk geschoeid;
  • kun je de resultaten na afloop organisatiebreed benutten;
  • trainen we op jouw locatie en dat bespaart reistijd en reiskosten;
  • bepalen we de lesdagen in overleg.

Daarbij gaan we uit van een minimale groepsgrootte van twaalf deelnemers. Ook is het op verzoek mogelijk een eigen accent te vragen voor een deel van de training. Je financiert dan zelf de aanvullende ontwikkelkosten.

Diverse professionals gingen je al voor en waarderen de trainingen gemiddeld met een 8. Denk aan jobcoaches, werkadviseurs, casemanagers, werkleiders, accounthouders werkgeversdienstverlening, consulenten en hr-professionals. Veel van deze professionals zijn werkzaam bij sociale ondernemingen/werkbedrijven, gemeenten, WSP´s, jobcoachorganisaties en inclusieve werkgevers.

Meer weten

Bekijk het complete aanbod en schrijf je in voor een van de trainingen.

Ben je geïnteresseerd in een incompany- of maatwerktraining? Laat het ons dan weten via info@inclusiefwerkt.nl..