Ben jij werkzaam bij een gemeente, UWV of sociaal werkbedrijf? Wil jij aan de slag met het verbeteren van de samenwerking om meer mensen duurzaam richting passend werk te begeleiden? Meld je dan aan voor de bijeenkomst ‘Effectief samenwerken voor passend werk’ van de kenniskring passend werk op dinsdag 5 oktober 2021.

Samenwerking tussen overheid, werkgevers, onderwijs en maatschappelijke organisaties is dé manier om mensen duurzaam naar de arbeidsmarkt te leiden. Maar samenwerken gaat niet vanzelf. Het samenspel tussen mensen en organisaties is ontzettend ingewikkeld. Het goede nieuws is: hoe complex samenwerken in de praktijk ook is, je kunt het leuker, makkelijker en effectiever maken!

De bijeenkomst wordt geleid door Sharon Smit en Edwin Teljeur. Smit is samenwerkingsspecialist, kwartiermaker Regionaal Mobiliteitsteam Midden Utrecht en voorheen directeur van RPA Noord-Holland Noord. Teljeur is directeur van MEO, een sociale onderneming op het gebied van media waar 50 procent van de medewerkers afkomstig is uit de doelgroep. Daarnaast is hij winnaar van de Participatieprijs Werkgever in Haarlem. Smit en Teljeur nemen je mee in een interactieve bijeenkomst over effectief samenwerken voor passend werk en gaan met jou en andere professionals in gesprek over:

  • Hoe je door samenwerking meer mensen naar passend werk helpt.
  • De kansen en belemmeringen vanuit werkgeversperspectief.
  • Wat ervoor nodig is om de samenwerking duurzaam te bestendigen.

Tijdens de sessie krijg je concrete handvatten om toe te passen in de praktijk. Schrijf je in voor de bijeenkomst van de kenniskring passend werk op dinsdag 5 oktober van 14.00-15.30 uur.