Het volgen van een training is belangrijk voor je ontwikkeling. Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen, houd je als professional plezier in je werk, blijf je duurzaam inzetbaar of geef je je loopbaan een nieuwe wending. Hoe gaat het volgen van een training in coronatijd? Wat is er mogelijk? En op welke manier?

Komende periode verzorgt het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid diverse trainingen voor jobcoaches, werkadviseurs, consulenten en HR-professionals. In ons trainingsoverzicht staan alle trainingen op een rijtje. Houd onze agenda goed in de gaten voor eventuele verschuivingen.

Met de locaties zijn afspraken gemaakt om deze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen conform de RIVM-maatregelen. Zo zijn de ruimtes groot genoeg om aan de anderhalvemeterrichtlijn te voldoen. Er zijn volop desinfecterende middelen beschikbaar en er is een protocol met richtlijnen voor in- en uitloop, toiletgebruik en catering.

Incompany

Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid organiseert ook incompanytrainingen. Je volgt dan een training met collega’s in je eigen organisatie in een veilige en vertrouwde omgeving. Het reizen met bijvoorbeeld openbaar vervoer wordt op deze manier beperkt. Ben je geïnteresseerd in een incompanytraining? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@inclusiefwerkt.nl.