SBCM organiseert van 10 t/m 14 oktober het festival Sterk aan het Werk om zo een extra impuls te geven aan leven lang ontwikkelen in de SW-sector. Het festival is bedoeld voor medewerkers die vallen onder de SW en de Participatiewet. Meedoen kan via een gratis festival-app, festivalkrant en/of live festival in Utrecht.

Online festival

Alle medewerkers kunnen gratis meedoen met het online festival via de festival-app, te gebruiken met een smarthphone, tablet en pc. Vanaf 10 oktober 2022 vind je in deze app nieuwe activiteiten, maar je kunt nu al naar de app en een groot deel van de activiteiten van vorig jaar doen. Het is niet nodig, maar we raden aan om een inlogaccount aan te maken. Hiermee kun je de voortgang onthouden, na afronding een ‘certificaat’ downloaden en maken deelnemers kans op een kleine prijs.

Festivalkrant

Organisaties kunnen voor hun medewerkers een gratis festivalkrant bestellen. Deze krant staat vol met leuke opdrachten, puzzels en quizzen die eenvoudig op papier gemaakt kunnen worden. Een oplage van de krant is te bestellen zolang de voorraad strekt. Bestel de krant door te mailen naar info.sbcm@caop.nl.

Live festival

Op 11 oktober is er een live festival in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deelnemers kunnen op deze dag meedoen aan allerlei leuke en leerzame workshops over bijvoorbeeld het individuele ontwikkelgesprek, jouw leerstijl, werkplezier en nog veel meer! Ook maakt SBCM op deze dag de prijswinnaars van de Topperverkiezing 2022 bekend. De presentator van deze dag is Jörgen Raymann.

Wil je weten of je nog medewerkers kan aanmelden voor het gratis live festival? Stuur dan een mail naar info.sbcm@caop.nl

Meer informatie

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het festival of lees de informatie op onze website. Hier vind je ook een toolbox met materialen om het festival in jouw organisatie onder de aandacht te brengen en tips om aanvullende activiteiten te organiseren.

Op donderdag 22 september organiseert SBCM een online café via Teams om vragen te stellen en/of tips met andere organisaties uit te wisselen. Aanmelden kan via dit formulier.  Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via info.sbcm@caop.nl of T: (070) 376 58 47.