Veel sectoren hebben te maken met een personeelstekort. Dat heeft verschillende redenen, waaronder uitval van personeel door overbelasting. Daarom is duurzame inzetbaarheid de laatste jaren populair en wordt er veel over gesproken. Ben jij een professional die mensen begeleidt met het vinden en behouden van passend werk en/of bijdraagt aan een meer inclusieve arbeidsmarkt? En wil je leren wat duurzame inzetbaarheid precies is en wat het met inclusief werk te maken heeft? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst van de kenniskring passend werk op donderdag 16 december.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Rosine Rutten, promovendus Sectie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen van Maastricht University en coördinator van een project over duurzame inzetbaarheid. Tijdens de sessie gaan we onder andere met elkaar in gesprek over de volgende vraagstukken:

  • Wat is de invloed van duurzame inzetbaarheid op de werkplek en hoe kan Inclusief Herontwerp van Werk (IHW) daarbij een oplossing bieden?
  • Hoe kan ik duurzame inzetbaarheid aanwenden om inclusief werk te creëren?

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 16 december van 10.00 tot 11.30 uur krijg je voorbeelden en tips over hoe je duurzaam beleid succesvol implementeert in de praktijk. Kijk voor meer informatie en aanmelden in het agendabericht op onze website.