Samen met professionals in Werk en Inkomen is vorig jaar het concept ‘Kopkrakers’ ontwikkeld ter bevordering van de professionele intuïtie in het domein. Intussen is er een prototype gebouwd en is jouw feedback nodig om de app te verbeteren!

Namens het ZonMw-programma Vakkundig aan het Werk, ontwikkelen TNO en Muzus de app ‘Kopkrakers’. Kopkrakers moet jou, de professional, ondersteunen in het leveren van maatwerk aan jouw klanten. Om de app écht te laten aansluiten op jouw werk, zijn de ontwikkelaars erg benieuwd wat je van de app vindt. Daarnaast willen ze graag weten welke dilemma’s jij in de praktijk tegenkomt. Deze dilemma’s halen ze op om de app Kopkrakers goed te laten aansluiten op jouw dagelijkse praktijk.

Wat is ‘Kopkrakers’?

Kopkrakers zet je voor een dilemma: ‘Welke werkwijze zou jij kiezen bij deze klant?’. Om deze vraag te beantwoorden krijg je een levensechte beschrijving van de klant en zijn verhaal, waarna je moet kiezen tussen twee werkwijzen. Nadat jij je stem hebt uitgebracht, zie je wat jouw collega’s hebben gekozen. Op deze manier ontspint zich een gesprek over het waarom van de keuzes.

Doe mee tot 1 november 2020

Probeer de nieuwste versie van Kopkrakers en vul de vragenlijst in. Je krijgt een aantal vragen over je ervaringen met de app, maar ook over dilemma’s uit jouw praktijk. Meedoen duurt ongeveer 30 minuten, inclusief het uitproberen van de app. Jouw feedback wordt anoniem verwerkt.

Voor wie?

De app Kopkrakers is bedoeld voor professionals werkzaam in het domein Werk en Inkomen. Denk aan re-integratieprofessionals die werkzoekenden begeleiden naar werk, maar ook klantmanagers, werkconsulenten en werkcoaches.

Meer weten?

Neem contact op met Nico Rosenkrantz (TNO) of Lotte Salomé (Muzus): nico.rosenkrantz@tno.nl / lotte@muzus.nl.