De economie draait op volle toeren. Toch staan mensen met een beperking nog te vaak langs de kant. Technologie biedt kansen om deze kloof te dichten. Hoe? Daarover gaan we op 12 december in gesprek tijdens het congres ‘De kracht van Inclusieve Technologie’. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Ervaar de mogelijkheden van inclusieve technologie

De inzet van technologie biedt kansen voor mens, bedrijf en maatschappij. Het kan bijdragen aan een hogere inzetbaarheid, meer trots en werkplezier en aan kwaliteit en productiviteit. Maak tijdens het congres ‘De Kracht van Inclusieve Technologie’ kennis met technologische innovaties, praat mee over de rol van de overheid, raak geïnspireerd door de kansen van inclusief werkgeven en leer hoe je zelf aan de slag kunt gaan.

Ontmoetingen, inspiratie en praktijkervaringen in de Jaarbeurs

Het congres vindt plaats op 12 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie, ideeën, aandachtspunten en contacten. Ook weet je na afloop meer over de mogelijkheden van nieuwe technologie voor je eigen organisatie. Zo werken we samen aan een arbeidsmarkt met passend en duurzaam werk voor iedereen.

Meer informatie

Het congres ‘De Kracht van Inclusieve Technologie’ komt tot stand door een samenwerking van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie (KIT) en de Coalitie voor Technologie en Inclusie (CTI).

Laat je gegevens achter voor meer informatie en een uitnodiging voor het congres.

ESF logo