Wil jij je verder ontwikkelen in je werk in 2021? Wil je je vaardigheden vergroten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nog beter ondersteunen? Maar ook plezier houden in je werk en duurzaam inzetbaar blijven? Kijk dan naar ons trainingsaanbod voor 2021.

Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen kun je als professional je werk beter doen, plezier houden in je werk of je loopbaan een nieuwe wending geven. Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt hiertoe verschillende trainingen aan. Diverse professionals gingen je al voor en waarderen de trainingen gemiddeld met een 8. Denk aan jobcoaches, werkadviseurs, casemanagers, werkleiders, accounthouders werkgeversdienstverlening, consulenten en hr-professionals. Veel van deze professionals zijn werkzaam bij sociale ondernemingen/werkbedrijven, gemeenten, werkgeversservicepunten, jobcoachorganisaties en inclusieve werkgevers.

Training Functiecreatie

Op 18 mei start de training Functiecreatie. Tijdens de training leer je hoe je duurzame functies creëert voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig het minimumloon te verdienen. Je doet dit aan de hand van verschillende methodieken van functiecreatie die je direct in de praktijk kunt toepassen. Na afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname. Lees meer over deze training en meld je aan.

Leergang Werkleider

Op 3 juni start de volgende leergang Werkleider. Sociale werkbedrijven en hun doelgroep ontwikkelen zich in verschillende richtingen. De financiële ontwikkelingen zorgen voor productiedruk, terwijl juist de aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers gericht op doorstroom steeds belangrijker wordt. Ook de aan werkleiders gestelde eisen veranderen hierdoor. De vijf modules van de leergang Werkleider vormen een integraal, samenhangend geheel. Lees meer over deze training en meld je aan.

Benieuwd naar de overige trainingen? Bekijk het complete aanbod en schrijf je in.