Wil jij je verder ontwikkelen in je werk in 2021? Wil je je vaardigheden vergroten, plezier houden in je werk en duurzaam inzetbaar blijven? Kijk dan naar ons trainingsaanbod voor 2021 en/of meld je aan voor één van onze kennisplatforms.

Trainingen

Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt inspirerende en praktijkgerichte trainingen aan over allerlei relevante onderwerpen. Kijk snel of er een training bij zit die jij graag wilt volgen. Je kunt individuele trainingen volgen of samen met collega’s een incompanytraining aanvrage.

De keuze is ruim. Naast een Leergang Werkleider zijn er trainingen over onderwerpen als ‘Vraaggericht coachen’, ‘Hoe motiveer ik iemand die niet wil?’, ‘Schuldenproblematiek aanpakken’, en ‘Functiecreatie’.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor een van de individuele trainingen. Ben je geïnteresseerd in een incompany- of maatwerktraining? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@inclusiefwerkt.nl.

Kennisplatforms

Het Kenniscentrum organiseert naast trainingen ook kennisplatforms en een kenniskring voor professionals uit specifieke disciplines en/of beroepsgroepen:

In deze kennisplatforms doe je met vakgenoten systematisch nieuwe kennis op en deel  je je ervaringen. Deelnemers waarderen de kennisplatforms heel goed. Kijk in de agenda welke bijeenkomst wanneer wordt gegeven.