Op 13 oktober en 10 november organiseren we twee nieuwe bijeenkomsten van de kenniskring detacheren. Op 13 oktober gaan we op een praktische manier in op ontwikkelingen in de uitzend- en detacheringsbranche. Tijdens de tweede bijeenkomst op 10 november besteden we aandacht aan recente arbeidsmarktontwikkelingen.

Nieuwe uitzend-cao

De arbeidsmarktontwikkelingen gaan snel. Dit geldt ook voor de ontwikkelingen in de uitzend- en detacheringsbranche. Van een gesloten SER-akkoord tot het staken van de onderhandelingen over de nieuwe uitzend-cao. De huidige uitzend-cao is verlengd tot 1 oktober 2021. Wat gaat er daarna veranderen in de (nieuwe) uitzend-cao? Op 13 oktober 2021 praten wij je graag bij. Deze bijeenkomst richt zich op de te verwachten wijzigingen voor de dagelijkse praktijk en is geschikt voor jobcoaches, accountmanagers en andere professionals die zich bezighouden met het detacheren van werknemers. Schrijf je in voor de bijeenkomst! Je kunt je ook direct aanmelden voor de strategische bijeenkomst op 10 november.

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

Ook de arbeidsmarkt ontwikkelt zich snel. Wat gebeurt er op het politieke speelveld? Welke beleidskeuzes worden er gemaakt? Het rapport van de Commissie Borstlap, het recent gesloten SER-akkoord en het staken van de onderhandelingen over de (nieuwe) uitzend-cao geven een goed inzicht van wat we kunnen verwachten. Al deze ontwikkelingen bundelen we samen in een interactieve bijeenkomst op 10 november voor beleidsbepalers en of accountmanagers. Schrijf je in voor de bijeenkomst! Je kunt je ook direct aanmelden voor de bijeenkomst op 13 oktober.