Hoe ga je als lerende praktijk aan de slag met arbeidsparticipatie en schulden? Wat ga je concreet doen? En wat kan het opleveren? Ben je in jouw gemeente bezig met de vraag hoe een betere samenwerking tussen de dienstverleners gericht op arbeidsparticipatie en op schulden bijdraagt aan een effectievere aanpak voor burgers? Kom op 20 februari 2020 kennis maken met de methodiek van Schouders Eronder en leer wat deze voor jou kan betekenen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Schouders Eronder en het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is in het gemeentelijk domein:  beleidsadviseurs, leidinggevenden en professionals in de schuldhulpverlening en arbeidsparticipatie.

Wat het oplevert?

  • Je hebt zicht op wat lerende praktijken zijn en wat het belang is van een lerende praktijk.
  • Je krijgt een introductie op de methodiek van Schouders Eronder.
  • Je weet hoe je met deze methodiek aan de slag gaat in de leernetwerken en werkplaatsen van Schouders Eronder in 2020. (je kunt je hiervoor  aanmelden, deelname is gratis)
  • Je weet hoe andere gemeenten met het arbeidsparticipatie en schulden bezig zijn.

Meld je snel aan want vol is vol

Je kunt je aanmelden voor de kick-off bijeenkomst via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.

Locatie en programma

De locatie in Utrecht wordt nog bekend gemaakt, maar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zodra het programma bekend is en je hebt je aangemeld ontvang je het volledige programma. De bijeenkomst start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.