Wil jij reflecteren op jouw afwegingen en meedoen aan een enquête? Panteia, ZINZIZ en Muzus zijn op zoek naar re-integratiecoaches en jobcoaches die willen deelnemen aan een enquête voor een onderzoek naar afwegingen bij re-integratie en jobcoaching. De resultaten van de enquête bieden aanknopingspunten voor reflectie op de afwegingen en keuzes die gemaakt worden binnen de praktijk van re-integratie en jobcoaching.

Willen we de arbeidsparticipatie van mensen met een arbeidsbeperking effectief en duurzaam bevorderen, dan moeten we meer te weten komen over de manier waarop deze professionals hun keuzes maken. In jouw werk als re-integratieprofessional of jobcoach maak je de hele dag door afwegingen en keuzes. UWV, SAM, NVvA, OVAL, Noloc, Divosa, Cedris en SBCM willen meer inzicht in de afwegingen en keuzes die re-integratieprofessionals en jobcoaches maken bij de ondersteuning en begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. En in de factoren die daarbij een rol spelen. Panteia, ZINZIZ en Muzus doen daarom met subsidie van UWV onderzoek naar afwegingen bij re-integratie en jobcoaching.

Gratis workshop

Jouw input als professional is essentieel om tot een goed beeld te komen. We waarderen het dan ook enorm dat je meedoet. Daarom word je voor het invullen van de enquête beloond met een gratis workshop. Het invullen neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag.

Vul de enquête in

Lees meer over het onderzoek naar afwegingen bij re-integratie en jobcoaching.