Esther Vergeer staat bekend om haar doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen. Dat heeft ze wel bewezen in haar carrière als rolstoeltennisser. Ze won 470 wedstrijden op rij en is 7-voudig paralympisch kampioen. Zij weet bij uitstek hoe je jezelf moet blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Ze deelt haar verhaal tijdens het congres de Professional Centraal op 18 maart.

Met de Esther Vergeer Foundation richt Esther Vergeer zich op kinderen en jongeren met een beperking. Ze laat hen kennismaken met de sport en toont aan dat alles kan, zolang je maar doorzettingsvermogen hebt en de wil om te slagen. Als hoofdspreker op het congres de Professional Centraal van 18 maart vertelt ze daar meer over en deelt ze haar successen en overwonnen uitdagingen. Ze legt daarmee de basis van het congres over duurzame inzetbaarheid. Maar je kunt nog veel meer beleven op het congres.

Van geldzorgen tot technologie op de werkvloer

Het congres de Professional Centraal keert jaarlijks terug, maar deze keer is de editie geheel digitaal te volgen. Dat heeft natuurlijk te maken met de coronamaatregelen, maar het biedt ook mogelijkheden. Zo is er veel meer keuze uit verschillende workshops. Wil je bijvoorbeeld alles weten over detacheren, dan kun je kiezen uit twee verschillende workshops. Heb je behoefte aan meer informatie over gebarentaal, de kansen en valkuilen van het implementeren van technologie op de werkvloer, het herkennen van medewerkers met geldzorgen of het stimuleren van het gezond en fit blijven van medewerkers dan kun je je inschrijven voor deze workshops. Maar doe het snel, want veel workshops hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Benieuwd naar het hele programma? Bekijk het hele programma op deze site of download het programmaboekje van het congres.

Schrijf je hier in