Hoe zorg je ervoor dat mensen met een psychische kwetsbaarheid duurzaam aan het werk kunnen én blijven? Dit vraagt om een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen rondom een inwoner met een psychische kwetsbaarheid. Zodat voorkomen kan worden dat diegene uitvalt en een uitkering moet aanvragen. In Nederland hebben veel regio’s de afgelopen jaren aan dit doel gewerkt: een betere samenwerking tussen de GGZ en Werk & Inkomen. Tijdens deze workshop presenteren we, vanuit onderzoek en de praktijk, de bouwstenen van deze samenwerkingen. We zoomen ook in op een casus die via IPS (Individuele Plaatsing en Steun), een goede afstemming tussen betrokken partijen en nazorg aan het werk is gegaan. Daarnaast worden nieuwe ontwikkelingen rondom de baankansen van mensen met een psychische kwetsbaarheid gedeeld, en wat dit dan betekent voor de praktijk. Met elkaar verkennen we wat jij als professional hiermee kunt om ook (nog) meer het verschil te maken voor deze mensen.

Praktische informatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 juli 2021 van 10.00-11.30 uur. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier. Kies of je deelneemt aan alleen de sessie op 8 juli of ook aan de sessie op 7 oktober. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.