Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) wil samen met vele partners overgangen in de participatieketen versoepelen. Dat doen ze met het project ‘Simpel Switchen in de Participatieketen’. Binnen dit project zijn een aantal sporen te onderscheiden. Spoor 3 gaat over ‘meedoen op de best passende plek’. Tijdens een interactieve webinar op 26 oktober gaan we graag met jou en het ministerie van SZW in gesprek over dit onderwerp.

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op 26 oktober 2020 van 14.00 tot 15.00 uur. Janne van Stokkom, beleidsmedewerker bij het ministerie van SZW, en Hiske Andriessen, Beleidsadviseur publieke samenwerking bij Cedris, begeleiden het webinar. Meld je gratis aan door het inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je minimaal een week van tevoren een link om deel te nemen, instructie en aanvullende informatie.

Lees voor meer informatie over het project ‘Simpel Switchen in de Participatieketen’ de Kamerbrief van Tamara van Ark, toenmalig staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, van 20 november 2019: ‘Voortgang Simpel Switchen in de Participatieketen’.