Wat kun je leren van de samenwerking tussen sociaal werkbedrijf KonnecteD, Tony Chocolonely en logistiekbedrijf Muller? Welke kansen haal je eruit voor jouw organisatie? Stel je vragen en praat erover door tijdens het webinar dat plaatsvindt op 30 september van 13.00 tot 14.00 uur.

Wil je alvast meer weten over de samenwerking tussen sociaal werkbedrijf KonnecteD, Tony Chocolonely en logistiekbedrijf Muller? Lees dan het artikel over deze drieluiksamenwerking. In het webinar gaan we dieper in op deze samenwerking.

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op 30 september 2021 van 13.00 tot 14.00 uur. Meld je nu aan via het aanmeldformulier.

Over DiverSWerk

Dit webinar wordt georganiseerd vanuit het project ‘DiverSWerk’. Het doel van dit project is om samen met SW-bedrijven te onderzoeken hoe er meer diversiteit in het werkaanbod gecreëerd kan worden. Professionals die werkzaam zijn in organisaties die sociale werkgelegenheid bieden, hebben zich hiervoor verenigd in de Inspiratiegroep DiverSWerk. Daarin staat leren van en met elkaar voorop. De tijdsinvestering bepaal je zelf. Je kan activiteiten volgen of hieraan (actief) deelnemen, zoals webinars, bedrijfsbezoeken, (online) brainstormsessies, vlogs, artikelen, podcasts etc. Maar je kunt ook actief meedenken in de ontwikkeling van nieuwe activiteiten.