Gebarentaal op de werkvloer zorgt voor meer begrip en betere communicatie tussen horende en slechthorende medewerkers. Daarnaast stimuleert het de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van deze medewerkers. Daarom organiseren we op donderdag 21 april 2022 een verdiepende workshop Gebarentaal op de werkvloer.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor jobcoaches, P&O-adviseurs, opleidingsfunctionarissen en andere SW-professionals die te maken hebben met medewerkers met een auditieve beperking.

E-learning Gebarentaal op de werkvloer

Tijdens de workshop ga je aan de slag met het leren van gebaren die nuttig kunnen zijn op de werkvloer. In de gratis e-learning Gebarentaal op de Werkvloer maak je kennis met de Nederlandse gebarentaal. Volg deze e-learning voor je aan de workshop meedoet. Tijdens de workshop kun je verdiepende vragen stellen over wat er in de e-learning is behandeld.

Praktische informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 21 april van 13.00 tot 16.00 uur in Utrecht. Er is plek voor maximaal 20 personen, dus meld je snel aan via dit aanmeldformulier. De workshop wordt gegeven door Nienke Fluitsman, expert op dit onderwerp en betrokken bij de totstandkoming van de e-learning.