Peter Hobbelen is de gastspreker in het eerste TINK Open Café van 2022. Hij is sociaal ondernemer en de CEO van Confed, leverancier van elektronische componenten en assemblages. Confed heeft ruim 400 mensen aan het werk. Hobbelen is actief in een concurrerende markt èn doet dat met een groot aantal mensen met een arbeidsbeperking. Om in de groeiende vraag naar zijn producten te voorzien verkent hij hoe technologie daaraan kan bijdragen en tegelijkertijd complexer werk toegankelijk blijft voor mensen met een arbeidsbeperking. Zijn medewerkers werken aan hoogwaardige assemblage van onder meer Qooker en Sunshower.

Na een korte presentatie tijdens het Open Café zal Leendert Bos van Kennisalliantie Inclusie en Technologie hem bevragen over concurrerend ondernemen met inzet van mensen met een beperking en met inzet van technologie. Welke kansen en uitdagingen zijn op zijn pad gekomen doordat hij echt inclusief onderneemt? Ook is er ruimte voor de deelnemers aan het webinar om hun vragen en opmerkingen te delen.

Praktische informatie

Het Open Café vindt plaats op 15 februari tussen 15.00 en 16.30 uur. Aanmelden kan via Eventbrite. Maandag 14 februari ontvang je de Zoom-link voor de bijeenkomst. Heel graag tot dan!