Wil jij je verder ontwikkelen in je werk in 2022? Wil jij je vaardigheden vergroten, plezier houden in je werk en duurzaam inzetbaar blijven? Kijk dan naar het trainingsaanbod van het Kenniscentrum.

Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen kun je als professional plezier houden in je werk, duurzaam inzetbaar blijven of je loopbaan een nieuwe wending geven. Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt hiertoe de mogelijkheid. Diverse professionals gingen je al voor en waarderen de trainingen gemiddeld met een 8. Denk aan jobcoaches, werkadviseurs, casemanagers, werkleiders, accounthouders werkgeversdienstverlening, consulenten en hr-professionals. Veel van deze professionals zijn werkzaam bij sociale ondernemingen/werkbedrijven, gemeenten, WSP´s, jobcoachorganisaties en inclusieve werkgevers.

Leergang Werkleider

Op 14 juni start de volgende leergang Werkleider. Sociale werkbedrijven en hun doelgroep ontwikkelen zich in verschillende richtingen. De financiële ontwikkelingen zorgen voor productiedruk, terwijl juist de aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers gericht op doorstroom steeds belangrijker wordt. Ook de aan werkleiders gestelde eisen veranderen hierdoor. De vijf modules van de leergang Werkleider vormen een integraal, samenhangend geheel.

Lees meer over deze training leergang Werkleider. Meld je snel aan, want er zijn nog maar twee plekken beschikbaar. Of bekijk het complete trainingsaanbod en schrijf je in voor een van de andere trainingen.