Ben je jobcoach of HR-professional? Heb je in je werk regelmatig te maken met cliënten of werknemers met schulden? Heb je vragen over hoe je signalen van schulden kunt herkennen? Of wil je concrete voorbeelden en tips over hoe je met deze cliënten of werknemers over schulden in gesprek kunt gaan? Dan is de nieuwe, interactieve e-learning rond Werk & Schulden mogelijk interessant voor jou. Op maandag 26 november 2020 wordt deze e-learning tussen 11.00 en 12.00 uur tijdens een online sessie gepresenteerd.

Ontwikkeling beeldmateriaal

De inhoud van de e-learning is ontwikkeld door het Lectoraat Schulden en Incasso en het Lectoraat Organiseren van Waardig Werk van de Hogeschool Utrecht en tot stand gekomen dankzij Instituut GAK en het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid. Op basis van testresultaten uit de demoversie van de e-learning is het definitieve beeldmateriaal ontwikkeld.

Praktische informatie en aanmelden

De online sessie vindt plaats via Microsoft Teams. Nadja Jungmann (Schulden & Incasso) en Josje Dikkers (Organiseren van Waardig Werk), beiden werkzaam als lector aan Hogeschool Utrecht en betrokken bij het ontwerp van deze e-learning verzorgen de sessie. Meld je gratis aan door het inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je minimaal een week van tevoren een link om deel te nemen, instructie en aanvullende informatie.