Hoe zorg je ervoor dat mensen met een psychische kwetsbaarheid duurzaam aan het werk kunnen én blijven? Dit vraagt om een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen rondom een persoon met een psychische kwetsbaarheid, zodat voorkomen kan worden dat diegene uitvalt en een uitkering moet aanvragen. In Nederland hebben veel regio’s de afgelopen jaren aan dit doel gewerkt: een betere samenwerking tussen de GGZ en Werk & Inkomen. Tijdens deze workshop presenteren we de bouwstenen van deze samenwerkingen en zoomen we in op een casus die middels de subsidieregeling Individuele Plaatsing en Steun, een goede afstemming tussen betrokken partijen en nazorg aan het werk is gegaan. Ook worden nieuwe ontwikkelingen rondom de baankansen van mensen met een psychische kwetsbaarheid gedeeld, en wat dit dan betekent voor de praktijk. Met elkaar verkennen we wat jij als professional hiermee kunt om (nog) meer het verschil te maken voor deze mensen.

Praktische informatie

Deze online kennissessie vindt plaats op 28 september 2021 van 10.00-11.30 uur. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deze kennissessie bijwonen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier. Je kunt je hier ook direct aanmelden voor de sessie op 7 oktober. Deelname is gratis.