Hoe breng je ambassadeurskracht tot stand? En wat gebeurt er als je dat inzet in jouw werkgeversnetwerk? Die vragen staan centraal op de bijeenkomst van het kennisplatform werkgeversdienstverlening, op 7 oktober 2020 in Utrecht.

Veerkracht-model

Geanne van Arkel, associate bij AmbassadorWise, vm. Head of Sustainable Development bij Interface en MVO-manager van het jaar 2018, deelt de basisprincipes van ambassadeurschap en licht het Veerkracht-model toe. Deelnemers krijgen op die manier inzicht in hoe zij ambassadeurskracht (sociale innovatiekracht) zowel binnen als buiten de organisatie kunnen inzetten.

Slimme netwerken

Een tweede workshop gaat over de vraag: Wat gebeurt er als je ambassadeurskracht inzet in je werkgeversnetwerk? Roel Beugels, partner bij R2M en actief betrokken bij een aantal florerende MVO-bedrijvennetwerken in Brabant en Limburg, gaat in op de wijze waarop sociale werkbedrijven netwerken als Kom’mit (Vixia), Sprinc (WSP Parkstad), IMMENS (MTB Maastricht), Konnekt’os (Westrom en Risse Groep) en AANTWERK (WSD, Weener XL en IBN) dit al enige jaren vormgeven. Daarbij focust hij zich speciaal op het netwerk van Sprinc (regio Heerlen). Een van de opbrengsten uit dit netwerk is SprincPlank. Het SprincPlank traineeship [https://cedris.nl/nieuws/sprinc-wint-cedris-waarderingsprijs/] heeft de Cedris Waarderingsprijs 2020 gewonnen!

Waar, wanneer en voor wie

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 7 oktober in Utrecht. Het programma start om 10.00 uur, met een inloop vanaf 09.30 uur, en duurt tot uiterlijk 15.00 uur. De bijeenkomst richt zich op professionals die bezig zijn met werkgeversdienstverlening in het publieke domein.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in om je in te schrijven.