Op welke manier speelt bias een rol bij professionals en hoe kijken werkgevers aan tegen mensen met een niet-bevoorrechte positie op de arbeidsmarkt? Hogeschool Inholland en Vrije Universiteit Amsterdam doen onderzoek naar effectieve interventies om bias binnen organisaties tegen te gaan en de Nederlandse arbeidsmarkt inclusiever te maken. Dr. Machteld de Jong presenteert de belangrijkste resultaten van het onderzoek. Bekijk alvast de voorlopige resultaten uit het kernonderzoek.

Praktische informatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 april van 10.00-11.00 uur via Zoom. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail met aanvullende informatie en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst. Om optimaal ruimte te bieden voor het stellen van vragen en interactie, hanteren wij een maximum aantal van 30 deelnemers. Bij overtekening kom je op een wachtlijst en gaan we bekijken of er een extra bijeenkomst wordt georganiseerd.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en kies de juiste bijeenkomst en datum. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.