Wat is de beste manier om Participatiewet-medewerkers een zo regulier mogelijke werkplek te bieden? En hoe organiseer je een soepel lopend detacheringsproces? Regioplan laat aan de hand van onderzoek zien welke inrichtingskeuzes gemeentes hebben om het detacheringsproces voor Participatiewet-medewerkers in te richten. Zo leer je of je afhankelijk van de doelgroep kiest voor detachering op de lange of korte termijn, hoe je omgaat met de ontwikkeling van de gedetacheerden en welke stappen er volgen nadat de detachering is voltooid. Tijdens de workshop ga je zelf actief aan de slag met de verschillende inrichtingskeuzes. Deze workshop wordt gegeven door: Adriaan Oostveen, beleidsonderzoek bij Regioplan en Yannick Bleeker, MSc is senioronderzoeker en projectleider bij Regioplan.

Praktische informatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 10 juni 2021 van 10.00-11.30 uur. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier en kies de juiste bijeenkomst en datum. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.