Wil je als jobcoach, (detacherings)consulent, begeleider of (traject)coach gericht duurzame optimale participatie van statushouders bevorderen? Dan is het belangrijk om trajecten en begeleiding gericht en integraal in te zetten. Het integratief gedragsmodel dat ZINZIZ heeft ontwikkeld, biedt daar een concrete kapstok voor. In dit webinar gaat Anne Wermers, trainer en onderzoeker bij ZINZIZ, specifiek in op motivatie voor nieuwkomers. Hierin bespreken we bovenstaande elementen, maar gaan we ook in op andere factoren die van invloed kunnen zijn op hun motivatie. We zullen de volgende vragen behandelen: wat is motivatie, welke factoren zijn hierop van invloed en vooral: hoe kun je dit veranderen in de praktijk?

Veranderingen in de Wet inburgering

Het webinar wordt ingeleid door Heleen Heinsbroek van Cedris. Zij gaat in op de verandering in de Wet inburgering medio volgend jaar. Dit leidt tot een nieuwe taak voor de lokale overheid en voor de partners waarmee zij samenwerkt. Hier ligt ook een extra opdracht voor veel sociale werkbedrijven.

Praktische informatie en aanmelden

Het webinar vindt plaats op woensdag 9 december 2020 van 10.00 tot 11.30 uur via Microsoft Teams.

Meld je gratis aan door het inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je minimaal een week van tevoren een link om deel te nemen, instructie en aanvullende informatie.