Heb jij de gratis e-learning Schuldenproblematiek al doorlopen? En wil je nog meer informatie en/of vragen kunnen stellen naar aanleiding van deze e-learning? Meld je dan aan voor de online sessie op donderdag 16 september van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

De online sessie wordt verzorgd door Nadja Jungmann (lector Schulden en Incasso) en Josje Dikkers (lector Organiseren van Waardig Werk) van de Hogeschool Utrecht. Zij hebben ook de inhoud van de e-learning ontwikkeld.

Ervaringen met de e-learning

In de regio Nijmegen hebben onderzoekers van de HAN met vier werkgevers de e-learning geëvalueerd. Daaruit blijkt dat de e-learning als zeer waardevol wordt gezien. De deelnemers waren enthousiast over de training als geheel, de goede filmpjes en voorbeelden, dat het modulair aangeboden wordt, behapbaar is en de factsheets gemakkelijk zijn te downloaden. Enkele reacties van gebruikers:

Dirk van Lin: “Deze e-learning geeft op een praktische, visuele en interactieve wijze handvaten om het goede gesprek met medewerkers over financiële fitheid te voeren.”

Sjoerd de Waal: “Ik zag op tegen de investering van anderhalf uur in een e-learning. Ben heel blij dat ik het gevolgd heb, het is een eyeopener, leerzaam en voorzien van praktische tips.”

Karin Sanders-van Heijst: “Prachtige tool om echt in een goed gesprek met je medewerker te gaan als zij in financiële nood zijn. De tijdsinvestering zeker waard.”

Jan Willem Pasman: ”De e-learning schuldenproblematiek is een interessante e-learning die zorgt voor bewustwording en praktische tips rondom dit onderwerp. Daarnaast is het prettig dat het modulair is opgezet zodat je nog een keer terug kunt kijken op een specifiek onderdeel als je er daarna in de praktijk mee te maken krijgt.”