Het gaat snel met alle arbeidsmarktontwikkelingen. Wat gaat er gebeuren op het politieke speelveld? Welke beleidskeuzes worden er gemaakt? Het rapport van de Commissie Borstlap, het recent gesloten SER-akkoord en het staken van de onderhandelingen over de (nieuwe) uitzend-cao geven een goed inzicht van wat we kunnen verwachten. Al deze ontwikkelingen bundelen we samen in een interactieve bijeenkomst voor beleidsbepalers en/of accountmanagers.

De volgende onderwerpen worden besproken:

  • Laatste stand van zaken vanuit de politiek en de cao-onderhandelingen.
  • Wat betekent dit voor een inclusieve arbeidsmarkt?
  • Waar liggen de kansen of bedreigingen voor werkzoekenden met een kwetsbare arbeidsmarktpositie?

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Henriette Postma van ARTRA. Postma is een zeer ervaren trainer/docent en specialist op het gebied van Wet- en regelgeving in de flexbranche.

Praktische informatie

Deze bijeenkomst wordt als fysieke bijeenkomst georganiseerd op korte loopafstand van station Utrecht CS en vindt plaats op 10 november 2021, van 13.00 tot 16.00 uur; vanaf 12.30 uur is de inloop met een lunch. Omdat de 1.5 meter afstand is komen te vervallen, stelt de locatie wel een coronabewijs verplicht. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Schrijf je in voor de bijeenkomst! Je kunt je ook aanmelden voor de bijeenkomst op 13 oktober. Deelname aan de bijeenkomst(en) is gratis.