De ontwikkelingen in de uitzend- en detacheringsbranche gaan snel. Van een gesloten SER-akkoord tot het staken van de onderhandelingen over de nieuwe uitzend-cao. De huidige uitzend-cao is verlengd tot 1 oktober 2021. Wat gaat er daarna veranderen in de (nieuwe) uitzend-cao?

Op 13 oktober 2021 praten wij je graag bij over:

  • Wat zegt het SER-akkoord over uitzenden en detacheren?
  • Wat gaat er daardoor veranderen?
  • Wat zijn de (te verwachten) wijzigingen in de (nieuwe) uitzend-cao?
  • Wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk van uitzenden en detacheren?
  • Hoe staat dit in verhouding tot de cao ‘Aan de Slag’?

Deze bijeenkomst richt zich op de te verwachten wijzigingen voor de dagelijkse praktijk en is geschikt voor jobcoaches, accountmanagers en andere professionals die zich bezig houden met het detacheren van werknemers. De bijeenkomst wordt verzorgd door Henriette Postma van ARTRA. Postma is een zeer ervaren trainer/docent en specialist op het gebied van Wet- en regelgeving in de flexbranche.

Praktische informatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op 13 oktober 2021 van 10.00-11.30 uur. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Schrijf je in voor de bijeenkomst! Je kunt je ook direct aanmelden voor de strategische bijeenkomst op 10 november. Deelname aan de bijeenkomst(en) is gratis.