Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dat is de inspiratie voor het congres ‘De Kracht van Samen’ op 9 juni 2022 dat SBCM en Cedris samen organiseren. Tijdens dit congres gaan we op zoek naar de kracht van samenwerking en waar die precies zit. Wij nodigen jou van harte uit deel te nemen!

Inclusieve arbeidsmarkt

Wat betekent samenwerken voor de inclusieve arbeidsmarkt? Iedereen onderschrijft het belang van de inclusieve arbeidsmarkt. Des te meer nu er zo’n grote mismatch is op de arbeidsmarkt waardoor een miljoen mensen langs de kant staan. Door slimmer samenwerken halen we de arbeidsmarkt van het slot en geven we meer mensen de kans hun talenten in te zetten.

Sprekers

De sprekers van dit congres zijn Matthijs van Dijk (oprichter design- en innovatiebureau Reframing Studio) en Sharon Smit (oprichter adviesbureau Succesvolle Samenwerking). Matthijs neemt ons mee in een nieuwe visie op samenwerking en de kracht van gedeelde waarden. Sharon vertelt ons over de succesfactoren van een goede samenwerking. Aan de hand van praktijkinzichten helpt ze ons op weg zelf betere samenwerkingen te organiseren.

Zelf aan de slag

Onder de enthousiasmerende begeleiding van dagvoorzitter Funda Müjde onderzoeken we de kansen en valkuilen van samenwerken. In verschillende workshops ontdekken we creatieve voorbeelden van bedrijven die samen het verschil maken en leren we hoe we deze voorbeelden in praktijk kunnen brengen.

Praktische informatie

Dit congres vindt plaats op donderdag 9 juni van 12:30 tot 17:00 uur in het Theater & Congrescentrum Agora in Lelystad. Hier sluiten wij de dag af met een netwerkborrel.

Aanmelden

Graag zien we jou op 9 juni in Agora Lelystad! Meld je aan via: https://congresdekrachtvansamen.nl/aanmelden.html