Wat kan technologie betekenen voor de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking? Meld je aan voor het congres ‘De Kracht van Inclusieve Technologie’ op donderdag 12 december. Een congres over hoe de inzet van technologie kansen biedt voor mens, bedrijf en maatschappij. Denk daarbij onder andere aan de inzet van cobots, Operator Support Systems (OSS), energiebalansmeters en smart glasses. Raak geïnspireerd door de kansen en voorbeelden van inclusief werkgeven en leren hoe je zelf aan de slag kunt gaan.

Meer mensen passend en duurzaam aan het werk met de inzet van technologie. Zelfs nu de arbeidsmarkt aantrekt, staan er nog heel veel mensen met een cognitieve, fysieke of  psychosociale beperking langs de kant.
Tijdens het congres Inclusie en Technologie laten we zien hoe technologie bijdraagt aan het toegankelijker maken van werk voor mensen met een beperking.
Ervaar hoe de inzet van nieuwe technologie bijdraagt aan een hogere inzetbaarheid en productiviteit van mensen, kwaliteit van werk en het ontwikkelen van mensen via praktijkleren. Een kans voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Informeren, inspireren en delen

Werkgevers, werknemers,  technologiepartners, ondersteuners zoals jobcoaches en arbeidsdeksundigen en investeerders delen tijdens het congres kansen, ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van de inzet van technologie.

Deelnemers gaan naar huis met inspiratie, nieuwe ideeën en contacten op dit terrein en leren hoe zij deze ontwikkeling in hun eigen situatie vorm kunnen geven. Zo werken we samen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen passend en duurzaam mag en kan meedoen.
Een dag vol ontmoetingen, inspiratie en praktijkervaringen.

Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op www.congresinclusie-techniek.nl

Dit congres komt tot stand door een samenwerking van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie (www.inclusievetechnologie.nl) en de Coalitie Technologie voor Inclusie (www.technologievoorinclusie.nl)

ESF logo