Ben jij een professional die zich inzet om passend werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werk je veel met het MKB? Doe dan op 8 oktober 2020 van 10.00 – 12.00 uur mee aan het webinar ‘Omgaan met weerstand (MKB)’ van het kennisplatform passend werk.

Als jobcreator, adviseur werkgeversdiensten of klantadviseur ontmoet je in je dagelijkse praktijk regelmatig weerstand, niet in de laatste plaats binnen het MKB. Op het moment dat je de ene horde genomen lijkt te hebben, ontmoet je op een ander niveau in de organisatie weerstand. Hoe moet je weerstand duiden, waar komt weerstand vandaan en hoe kun je weerstand effectief overwinnen? In deze sessie versterken Gemma van Ruitenbeek (CIAO) en Jojanneke Bakker (UWV) aan de hand van een praktijkcasus, toegespitst op het MKB, jouw kennis en ervaring met theoretisch inzicht en evidence based practices.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar door het aanmeldformulier in te vullen. Het is mogelijk om vooraf al vragen in te dienen. Je kunt ook tijdens het webinar vragen stellen.